Camp Winter!


Sted: Soving: Gol / Skisenter: Hemsedal

 

(Påmelding skjer via Gruppeleder/Troppsleder)

Velkommen til Camp Winter 2019! Vi gjentar suksessen fra ifjor hvor vi sov på Gol Idrettsarena og sto på slalom/snowboard i Hemsedal skisenter til samme lave pris: bare 1050 kr!

Vi drar på fredag 1. Mars kl. 18.00 fra parkeringsplassen bak ski storsenter. Oppmøte SENEST et kvarter før. Blir dere forsinket, så si ifra. Bussen kjører 18.00.
Påmeldingsfrist fredag 15. februar . Det er begrenset antall med plasser, førstemann til mølla. Påmelding er ikke gyldig før den er bekreftet på e-post. Maks plasser: 106 (Inkludert stab). De fyllesopp fort!

Leie av utstyr gjøres i Hemsedal av den enkelte deltager. Dere kan ta med alpinutstyr, siden vi ikke skal stå på langrenn. Utstyret (sko/ski/snowboard) legges i en henger som en av bussene trekker, og dere vil ikke få tilgang på utstyret som legges i tilhengeren (etter at det er blitt lagt der på fredag) før vi er i bakken på lørdag morgen.

Baggasje legges under bussene, og dere har ikke tilgang på dette utstyret før vi er fremme i Gol. Det blir en 30/45 min pause i Flå på opp-turen, og på ned-turen. Bussturen tar ca. 4 timer så ta med en liten nistepakke, eller spis godt før vi drar. Det vil bli servert kveldsmat når vi kommer frem i Gol.

Alle deltagere tar med ett pålegg hver. Vi står for brødmaten til frokost/kveldsmat. Vi serverer varm lunsj på lørdag/søndag og middag på lørdag.
Vi skal ha en "Base-Camp" i bunn av bakken, hvor det vil bli servert lunsj, og mulighet til å legge fra seg sekk/annet utstyr. Base-campen vil alltid være bemannet med STAB.

Vi ses!