Snøhuletur


Sted: Forkveld: Langhus speiderhus Onsdag 27. Februar kl. 18.00

 

Vi inviterer til årets tøffeste tur, nemlig snøhuletur! (Påmelding skjer via troppsleder)
Dette er en tur for de som er villig til å oppleve noe fantastisk ved å jobbe hardt, nemlig overnatte i en snøhule som dere selv skal lage. Det krever tid og planleging, og sammen skal vi klare det. "Learning by doing"!

Turen vil foregå på samme sted som sist, nemlig på og ved Geiterygghytta på Hardangervidda. Vi tar buss opp på fredag, går på ski inn til hytten (ca. en times skitur), sover på hytten fra fredag til lørdag. Dette gir oss muligheten til å bruke hele lørdagen på å grave snøhuler. Vi skal grave snøhulene ca. 500 meter fra hytten, så om noe skulle skje, så er vi ikke langt unna hytten som er bemannet døgnet rundt.

Vi i STAB har også gjennomgått skredkurs (som vi selvfølgelig ikke vil få bruk for på snøhuleturen), og vil lære bort litt tips og triks på turen for å finne folk i skred, og hvordan unngå og vurdere skredfare.
Mer informasjon, og inndelig i hulelag vil foregå på forkvelden. Det er obligatorisk oppmøte på forkvelden for å være med på turen. MYE viktig informasjon vil bli gjennomgått her. Forkvelden vil foregå på Langhus Speiderhus onsdag 27. Februar .

Påmeldingsfrist: 27. Februar etter forkvelden kl. 18.00

Det er maks antall plasser (40) som fylles opp fort, så førstemann til mølla!